Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Renovatie met Houkesloot

Renovatie is hot! Verouderde woningen worden geüpgrade en toekomstbestendig gemaakt. De producten van Houkesloot kunnen prima worden toegepast bij uw renovatieproject.

Het renoveren van uw woning is maatwerk. Hierbij staat waardebehoud of -vermeerdering voorop. Onze renovatieprojecten zijn toekomstbestendig. Lees op deze pagina meer over hoe we een renovatieproject samen met u realiseren.


Renovatie met authentieke uitstraling met comfort van nieuwbouw

Wij vinden het belangrijk dat de renovatie past bij de architectuur van de woningen of het gebouw, daarom leveren we maatwerk. Samen met u bekijken we de huidige situatie en meten alles nauwkeurig in. Vervolgens maken wij, in overleg met u, een renovatieplan met gedegen advies over het aanbrengen van nieuwe houten kozijnen en deuren of complete houtskeletbouw elementen. Het resultaat is een op maat gemaakt eindproduct dat past in de originele uitstraling met het comfort van nieuwbouw.

Renovatie zonder overlast voor bewoners

Bij het uitvoeren van de renovatie vinden wij het belangrijk dat bewoners en buurtbewoners zo min mogelijk overlast ervaren van de renovatie. De overlast proberen wij zo veel mogelijk te minimaliseren door bijvoorbeeld gebruik te maken van geprefabriceerde kozijnen voorzien van beglazing. Een ander voorbeeld is dat de afgelakte en beglaasde kozijnen al in de fabriek in een houtskeletbouw element geplaatst worden. Het is dus een kwestie van plaatsen waardoor de renovatie snel wordt uitgevoerd!

Renovatie, snel en op maat door Houkesloot Toelevering

Kortom, bent u op zoek naar duurzame én onderhoudsvriendelijke renovatie van (een onderdeel van) uw woningen of gebouw? Bij Houkesloot Toelevering helpen we u graag verder.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden over renovatie.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan